Auchan deschide un al doilea magazin propriu de imbracaminte, sub brandul In Extenso

Retailerul francez Auchan va deschide pe data de 3 septembrie a.c. un nou magazin propriu de imbracaminte sub brandul sau In Extenso, in Constanta.
Noul magazin In Extenso by Auchan este amplasat in galeria comerciala a Centrului Comercial Constanta Sud si va comercializa circa 1.000 de articole de imbracaminte pentru femei, barbati, copii si bebelusi sub brandul propriu al retailerului. Produsele sub brandul In Extenso sunt fabricate in mai multe tari.

Primul astfel de magazin a fost deschis la finalul anului 2014 in Bucuresti, intr-un spatiu de 500 mp in cadrul galeriei comerciale din Crangasi, reprezentand un proiect-pilot al companiei.
Majoritatea marilor retaileri detin branduri proprii si in segmentul imbracaminte si accesorii, articole care sunt comercializate insa in cadrul magazinelor. De exemplu, Carrefour detine brandul Tex, Cora – Influx, Lidl – Crivit, LupiLu. Auchan este insa primul retailer din segmentul bunurilor de larg consum care isi deschide un magazin special destinat comercializarii colectiei de imbracaminte sub marca proprie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.