Ambalaje sustenabile pentru segmentul private label

153

În prezentarea sa din cadrul Private Label Innovation Show 2019, eveniment organizat de Modern Buyer pe 26 septembrie 2019, la Crowne Plaza, Philip Wirsen, Marketing Services Manager al Tetra Pak pentru Europa și Asia Centrală va prezenta modul în care ambalajele pot să genereze o agendă concretă de sustenabilitate pentru private labels.

Philip va aborda ultimele tendințe în materie de sustenabilitate la nivel global și modalitățile prin care ambalajele pot juca un rol important în această direcție.

În calitate de Marketing Services Manager al Tetra Pak pentru Europa și Asia Centrală, Philip ajută producătorii și comercianții de băuturi și comercianții cu amănuntul să identifice oportunitățile de a-și diferenția, optimiza lanțul de aprovizionare și de a-și îmbunătăți sustenabilitatea prin cercetări bazate pe date și analiza comparativă a costurilor. El conduce, de asemenea, coordonarea tuturor activităților de retail și servicii alimentare din Europa.

Înainte de a îndeplini funcția de Marketing Services Manager al Tetra Pak, Philip a studiat trei ani la Copenhaga Business School și a obținut o diplomă în Business și Politici Internaționale.


Tetra Pak este compania lider în lume în oferirea soluțiilor de procesare alimentară și de ambalare. Lucrând în strânsă colaborare cu clienţii şi furnizorii săi, Tetra Pak oferă produse sigure, inovatoare şi sigure pentru mediu, care satisfac zilnic nevoile a sute de milioane de oameni din peste 160 de ţări. Cu peste 25.000 de angajaţi în întreaga lume, compania crede în conducerea responsabilă a industriei şi în abordarea sustenabilă a afacerii. Motto-ul „Protects What’s Good”(„Protejează ce e bun”) reflectă viziunea companiei de a face produse alimentare sigure şi disponibile pretutindeni.

Private Label Innovation Show a ajuns la a VIII-a ediție, fiind singurul eveniment din România dedicat exclusiv mărcilor proprii. Evenimentul, organizat de Modern Buyer la București, va avea loc pe data de 26 septembrie 2019, în sala Crowne Ballroom a hotelului Crowne Plaza și va reuni toți jucătorii din această industrie: retaileri, producători, companii de research, furnizori de servicii și soluții.

Vezi mai jos lista actualizată a vorbitorilor ediţiei din 2019:


Puteţi citi aici principalele mesaje şi concluzii ale ediţiei din 2018:
https://modernbuyer.ro/cum-ar-putea-beneficia-oamenii-de-solutii-simple-pentru-a-manca-mai-bine-mai-sanatos-in-conditii-de-siguranta-alimentara/

Pentru mai multe informații și modalități de participare la Private Label Innovation Show 2019, vă invităm să vizitați platforma online a evenimentului aici.