Alina Horgea – Manager Tranziție alimentară și Mărci Proprii al Carrefour – vine la Private Label Innovation Show 2019

Pentru că “Tranziția alimentară este inima planului de transformare Carrefour”, Alina Horgea – Manager Tranziție alimentară și Mărci Proprii Carrefour se alătură speakerilor-invitați la Private Label Innovation Show, ediția 2019 pentru a prezenta acele acțiuni concrete întreprinse de retailer pentru ca toți să mâncăm mai bine. Retailerul a dezvoltat o gamă de peste 3.000 de produse marcă proprie la prețuri accesibile și calitate crescută, în aproape toate categoriile.

În luna septembrie se împlinește un an de când grupul Carrefour a lansat și în România programul „Act for Food” pentru a-și susține obiectivul de a deveni lider mondial în tranziția alimentară pentru toţi. Carrefour România a dezvoltat „Act for Food” prin patru arii: produse BIO, Mărci proprii, Filierele Calității și Cooperativa Agricolă Carrefour Vărăști.


Cu 18 ani de experiență dobândită în retail, din care 14 ani în Achiziții și Management Comercial, Alina și-a valorizat expertiza acumulată în zona de produse proaspete și FMCG. A făcut parte din echipa de deschidere a primului hipermarket din România și, de-a lungul parcursului sau profesional la Carrefour, a avut ample responsabilități în zona de operațional, achiziții și managementul proiectelor, cu o contribuție semnificativă la lansarea primelor filiere de calitate Carrefour.

Din septembrie 2019, Alina coordonează unul dintre proiectele strategice ale Carrefour, cel de tranziție alimentară către obiceiuri de consum mai sănătoase și mărci proprii.

Private Label Innovation Show a ajuns la a VIII-a ediție, fiind singurul eveniment din România dedicat exclusiv mărcilor proprii. Evenimentul, organizat de Modern Buyer la București, va avea loc pe data de 26 septembrie 2019, în sala Crowne Ballroom a hotelului Crowne Plaza și va reuni toți jucătorii din această industrie: retaileri, producători, companii de research, furnizori de servicii și soluții.

Vezi mai jos lista actualizată a vorbitorilor ediţiei din 2019:

Puteţi citi aici principalele mesaje şi concluzii ale ediţiei din 2018:https://modernbuyer.ro/cum-ar-putea-beneficia-oamenii-de-solutii-simple-pentru-a-manca-mai-bine-mai-sanatos-in-conditii-de-siguranta-alimentara/

Pentru mai multe informații și modalități de participare la Private Label Innovation Show ediția a VIII-a 2019, vă invităm să vizitați platforma online a evenimentului aici.