Altex a deschis un nou magazin, intr-un spatiu ce a fost detinut de Domo

882

Altex Romania a inaugurat astazi, 21 ianuarie, cel de-al zecelea magazin al sau, intr-un fost showroom Domo situat in centrul comercial Vulcan Value Centre Bucuresti din Bucuresti.
„Magazinele pe care le avem in capitala reprezinta unele dintre cele mai importante puncte de vanzare din reteaua noastra, retea care s-a extins considerabil incepand de anul trecut, ca urmare a preluarii si a altor spatii detinute anterior de Domo sau investitiilor facute in showroom-uri noi. Vom continua sa punem la dispozitia iubitorilor de tehnologie cea mai buna oferta calitate-pret prin gama de produse disponibila in magazine, oferindu-le acces la produse care corespund nevoilor lor actuale si totodata posibilitatea de a le testa”, a declarat Dan Ostahie, CEO Altex.

Retailerul va oferi serviciile sale post-vanzare fostilor clienti Domo si in acest magazin, pentru produsele aflate in gama Altex. In plus, in perioada 21.01.2016 – 24.01.2016, clientii vor gasi aici oferte special pregatite pentru lansare, care includ reduceri de pana la 700 de lei la categoria Led TV si de pana la 530 de lei la laptopuri.

„Promotiile sunt potrivite pentru orice tip de buget si valabile in limita stocului disponibil. In plus, pentru produsele care inca nu se afla in showroom-ul nostru, dar sunt disponibile in magazinul online, clientii au sansa sa comande produsul dorit si sa il ridice in 48 de ore direct de la noi”, a precizat directorul de magazin Daniel Apostol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here