Agroland intră pe Bursa de Valori București

Agroland Business System S.A. anunță listarea pe Bursa de Valori București, unde începând de astăzi, 1 martie 2021, acțiunile companiei vor fi admise la tranzacționare pe Sistemul Multilateral de Tranzacționare (SMT), Sectorul Titluri de Capital, Categoria Premium.

Agroland are în plan continuarea expansiunii la nivel național, prin extinderea noului concept de magazine Agroland MEGA – unde sunt comercializate produse de hobby farming, îngrijirea animalelor de companie și grădinărit – în cât mai multe orașe mari ale țării.

Mărirea rețelei se va reflecta și pe piața de capital, prin creșterea valorii companiei la bursă, pe măsură ce aria de acoperire a rețelei comerciale și vânzările se vor majora.

Horia Cardoș, fondatorul rețelei, a declarat că își dorește să finanțeze parțial această creștere prin emisiuni viitoare de acțiuni și/ sau obligațiuni.

“Ne dorim să aducem noul concept de magazin Agroland MEGA, cu produse de hobby farming, pet care și gardening în cât mai multe orașe mari ale țării. Extinderea rețelei se va reflecta și pe piața de capital, prin creșterea valorii companiei la bursă, pe măsură ce aria de acoperire a rețelei comerciale și vânzările noastre vor crește, iar noi ne dorim să finanțăm parțial această creștere prin emisiuni viitoare de acțiuni și/ sau obligațiuni.”

Agroland este cel mai mare lanț de magazine din România specializate pe segmentele de grădinărit, îngrijirea animalelor de companie și hobby farming.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here