10 zile până la Category Management Conference. Vă aşteptăm alături de noi!

Au mai rămas doar 10 zile până la evenimentul cu tema „Category Management Conference”, un proiect la care ne-am bucura să vă avem alături şi la care vă invităm să vă înscrieţi până cel târziu 10 Martie 2021 pe platforma web a conferinţei.

Vom discuta la „Category Management Conference” despre expertiza în gestionarea categoriilor ca factor diferenţiator pentru actorii din retail, rolul category managementului în strategia omnichannel şi acţiunile ce vizeaza integrarea trendurilor de consum la raft.

Pentru a afla cât mai multe perspective şi best practice pe acest subiect, aducem în faţa dumnevoastră numeroşi speakeri din sectorul de retail, FMCG și cercetare de piață. Împreună cu aceştia vom dezbate şi oportunitatea de reevaluare a unor categorii FMCG, vom trece prin tacticile de alocare a spațiului, politici de sortiment, promoții și preț în categorii-cheieIată cine sunt vorbitorii ediţiei actuale a Category Management Conference:

Category Management Conference este un eveniment digital şi se va desfăşura pe durata a 4-5 ore pe o platformă web inovativă ce vă permite accestul la toate sesiunile live, la secțiunea de networking unde puteţi intra în dialog cu speakerii şi ceilalţi invitaţi direct în chat sau video-call şi acces la paginile de prezentare ale partenerilor.

Au confirmat prezenţa numeroşi retaileri din România şi Republica Moldova, furnizori FMCG din cele două pieţe, dar şi furnizori de servicii şi soluţii dedicate industriei de retail şi FMCG.

Cum puteți participa?

Înscrierea în audienţă, pe platforma web dedicată evenimentului: 75 euro + TVA/persoană. Informații privind condițiile de participare şi înscriere puteți solicita prin e-mail de la Aurelia Grigorescu (aurelia.grigorescu@modernbuyer.ro), Cristi Brinca cristi.brinca@modernbuyer.ro și Maria Hurduc (maria.hurduc@modernbuyer.ro) prin telefon la 0767118833, 0733 933 967 și 0729880041.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here