Winter Sale Shopping Night la Promenada

506

Zeci de magazine din centrul comercial Promenada au pregatit pentru miercuri, 13 decembrie, in intervalul orar 22:00 – 24:00, oferte si reduceri de pana la 50% la colecțiile de fashion, incalțaminte, accesorii, parfumuri si produse de beauty, la articolele sportive, de papetarie, home&deco si electronice.

Astfel, H&M si C&A a pregatit pentru cei care le trec pragul reduceri de pana la 50% la o gama extinsa de articole fashion, Depot96 le ofera clienților 30% reducere la intreaga colecție toamna-iarna, iar Peek&Cloppenburg, o reducere suplimentara de 20% atat la articolele cu preț redus, cat la anumite produse selecționate. Reducerile de pe segmentul fashion sunt completate de The Store (20% reducere la colecția noua), BSB (20% reducere la intreaga colecție), Vagabond Studio si NEXT.

Magazinele de incalțaminte țin si ele pasul reducerilor fulger: Pepper Shoes a pregatit pentru vizitatori reduceri de 20% la produsele cu preț intreg, Il Passo scade prețurile tuturor articolelor cu 20 de procente, Enzo Bertini ofera 30% discount la articolele de incalțaminte si marochinarie cu preț intreg, Tezyo reduce prețurile colecției toamna-iarna cu 20%, iar ECCO ofera 30% discount la al doilea produs cumparat.

Lista de cadouri pentru Craciun este completata de segmentul de beauty cu Inglot care reduce produsele din gama rujuri, fonduri de ten si pigmenți cu 25%, NALA care ofera un voucher de 50 de lei la cumparaturi de minimum 150 de lei si Beautik Parfumerie, cu 15% discount la toate produsele.

In intervalul orar 22:00 – 24:00, Amazing Jewelry ofera cate un premiu pentru fiecare minut al maratonului de cumparaturi, iar Pandora a pregatit reduceri de pana la 20% la seturile promoționale de Craciun si un ornament pentru cei care achiziționeaza produse de minimum 499 de lei.
Brandurile Intersport, Flanco, Leonardo Optics, Autograf, Eco Clean si Carrefour intra si ele in maratonul reducerilor de Shopping Night, iar Filicori, TrickSHOT, Costadoro Coffee Lab si Costadoro Business Lounge completeaza seara cu discounturi si oferte speciale.

Decembrie este luna Promenada. Pana pe 24 decembrie, sub umbrela campaniei „I have Christmas on My Mind”, centrul comercial premiaza cumparaturile cu vouchere cadou, dar si cu un premiu inedit, o excursie la Legoland, in Germania.

Vizitatorii care vor sa isi completeze ținuta de sarbatori si care cumpara de minimum 1.000 lei din orice magazin Promenada pot castiga unul dintre cele 1.000 de vouchere cadou in valoare de 100 de lei, valabile in magazinele Zara, Zara Home, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho si H&M. Mai mult, iubitorii de produse de beauty pot castiga unul dintre cele 200 de vouchere de 100 de lei sau unul dintre cele 500 de gift box-uri speciale, oferite de Douglas, cu produse dedicate fiecarei zile de asteptare pana la Craciun.

Toți participanții campaniei „I have Christmas on My Mind” intra in tombola pentru marele premiu: o excursie la Legoland, in Germania. Pentru a participa in campanie, acestia trebuie sa se prezinte la Info Point cu bonurile de cumparaturi emise in aceeasi zi.

Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul www.promenada.ro si pe pagina de Facebook a centrului comercial.