Investitie de 800.000 de Euro in magazinul Decathlon din Buzau

553
Magazin Decathlon Buzau

Cu o investitie totala ce se ridica la circa 800.000 Euro, retailerul european de articole sportive Decathlon inaugureaza un nou magazin in Buzau si ajunge la o retea de 21 de magazine la nivel national. Acesta este cel de-al doilea spatiu comercial deschis in 2017, dupa cel de la Botosani. Pana la finalul anului, retailerul va inaugura un nou magazin in Piatra Neamt, ajungand astfel la o retea de 22 de magazine.

Amplasat pe Strada Unirii, Nr. 301 – 303, centrul din Buzau are o suprafata de 1.395 m2 si un teren de joaca cu acces gratuit. Magazinul pune la dispozitia consumatorilor mai mult de 5.000 de articole si echipamente, destinate practicarii a peste 50 de sporturi.

“Estimam ca paleta variata de articole si echipamente va aduna in primul an aproximativ 200.000 de vizite ale iubitorilor de sport si miscare, care se vor bucura de noutatile si surprizele sportive pregatite pentru ei”, a declarat Alex Domsa, Director de Expansiune, Decathlon Romania.

“La Buzau sunt foarte multi iubitori de sport, care au asteptat de ceva vreme deschiderea magazinului Decathlon. Ne bucuram ca acum le putem veni in intampinare cu produse performante, de ultima generatie, la cele mai mici preturi. Vom continua sa sustinem pasiunea pentru sport si prin evenimentele si activitatile sportive cu participare gratuita pe care le vom organiza pentru toti locuitorii orasului, chiar in incinta magazinului”, a afirmat Florin Lazar, Director de magazin, Decathlon Buzau.

Decathlon comercializeaza si articole Made in Romania, printre care biciclete, incaltaminte conceputa pentru drumetii montane si textile pentru ciclism si sporturi de echipa.
De la inceputul anului 2017, retailerul sportiv a deschis trei noi spatii: doua magazine la Botosani si Buzau, sediul logistic din Stefanesti ce va deservi 3 tari europene si a extins spatiul din centrul comercial Pallady din capitala.

Articolul precedentWinter Sale Shopping Night la Promenada
Articolul următorMetro lanseaza o platforma digitala pentru sectorul HoReCa
Daniela Oancea
Redactor-șef al Modern Buyer din iulie 2017. Absolventă a Universității București, Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, Daniela are o experiență de peste 20 de ani în presă. A început să lucreze ca reporter și apoi ca redactor de știri externe la cele mai importante cotidiene naționale: Tineretul Liber, România Liberă și Evenimentul Zilei. Și-a continuat cariera ca Business Editor pentru Mediafax și apoi ca redactor-șef la diferite publicații business to business, precum și ca expert media în trei proiecte europene PHARE/SAPARD. Danielei îi puteți scrie pe adresa daniela.oancea@modernbuyer.ro