Conserve de pate Antefrig in editie limitata de Sarbatori

518

In luna decembrie 2017, in magazinele din toata tara, conservele Antrefrig de pate sunt prezente la raft intr-o editie limitata, de pe care a disparut porcul emblematic.
Consumatorii pot intra pe site-ul www.antrefrig.ro, unde vor gasi misiuni saptamanale care așteapta sa fie rezolvate. Provocarile sunt de fiecare data altele: in fiecare zi de luni a saptamanii apar noi misiuni, gata de descifrat.

Antrefrig pune la bataie și recompense pentru consumatori: un telefon mobil Iphone 8 de 256 GB sau premii saptamanale, printre care tricouri cu mesaje cool sau baxuri de pate in editie limitata.

Pentru a intra in concurs, fanii trebuie sa rezolve misiunile saptamanale de pe site pana in ziua de Revelion, iar pentru a-si mari sansele de castig, sa iși invite prietenii sa ii voteze pe facebook, fiecare vot aducand 50 de puncte in plus. Marele premiu va fi acordat prin tragere la sorti unuia dintre primii 20 de participanti cu cel mai mare numar de voturi. Regulamentul complet este disponibil pe www.antrefrig.ro