Verdino Green Foods lansează cinci sortimente de pizza cu toppinguri 100% plant-based. Variantele lansate sunt, după cum urmează: Pizza-bacon, 350g, Pizza delicioasă cu 4 toppinguri plant-based, 370g, Plantuna cu alternativă vegană la ton, 370g, Pizza Mexicană, 370g cu bucăți de burger și ardei Jalapeno și pizza Pepperoni, cu salam picant, 350g. Blatul este pufos, dospit timp de 24 de ore, frământat cu ulei de măsline extra-virgin, copt în cuptor de piatră. Toppingurile și brânza sunt vegetale și produse de Verdino.
Cele cinci sortimente de pizza se vor găsi atât în supermarketuri din România, cât și din Spania, Olanda, Germania, Marea Britanie, Elveția și Serbia. Astfel compania ajunge la un portofoliu de 66 de produse plant-based pe bază de proteine din mazăre, iar dezvoltarea portofoliului continuă.
„Toate ingredientele folosite în prepararea alimentelor sunt sustenabile, 100% plant-based și de cea mai înaltă calitate, pentru a oferi tuturor consumatorilor noștri cea mai bună experiență de consum posibilă. Datorită acestui lucru, Verdino Green Foods a cunoscut o evoluție rapidă în piața europeană, produsele noastre fiind achiziționate atât în România, cât și în Spania, Olanda, Elveția și Serbia.”, spune Eberhart Răducanu, CEO Verdino Green Foods.
Gama de produse Verdino poate fi găsită în majoritatea rețelelor de comerț modern, dar și în propriul magazin online. În plus, o serie de restaurante și pizzerii și-au creat meniu vegan, pentru care Verdino este principal furnizor de materii prime, cum ar fi: burgeri, mici, salam Pepperoni, alternativă la feta, la cârnăciori și la carne tocată.
Verdino este un brand românesc al companiei Verdino Green Foods din Mediaș, care oferă o alternativă vegetală la produsele cu carne folosind proteina de mazăre și uleiul de cocos. Gama de produse Verdino include burgeri, mici, carne tocată, parizer, cârnaciori, salam, crenwurști, branzeturi din ulei de cocos și specialități precum Mortadella cu fistic, Pepperoni ori Bacon.