Mondelēz a lansat împreună cu Macromex campania „Creează o gustare de TOP”

Mondelēz International a lansat, în parteneriat cu Macromex, campania „Creează o gustare de TOP”. Perioada de desfășurare a campaniei este între 20.04-31.05.2021. Consumatorii care cumpără biscuiți Tuc, Oreo sau cremă de brânză Philadelphia de minimum 10 lei pot înscrie bonul pe gustaredetop.ro și pot câștiga premii zilnice.

Totodată, pe site-ul campaniei, Chef Dexter, specialist în Snackologie, a pregătit 16 rețete care pot fi preparate rapid folosind ca ingrediente: biscuiții Tuc, Oreo și crema de brânză Philadelphia.

„Prin această campanie, ne-am dorit să arătăm că există un snack potrivit pentru fiecare activitate. Cu ajutorul celor trei actori ai campaniei – biscuiții sărați Tuc, biscuiții Oreo și crema de brânză Philadelphia și ghidați de Chef Dexter, oricine poate să facă combinații de top și să creeze snack-ul potrivit în funcție de ce are poftă sau de cât timp are la dispoziție să petreacă în bucătărie”, a declarat Ioana Pană, Senior Brand Manager Biscuits, Mondelēz România.

„Cele 16 rețete create de Chef Dexter ne demonstrează că astfel de combinații simple între crema de brânză PHILADELPHIA și biscuiții Tuc sau Oreo pot avea ca rezultat snack-ul potrivit oricărui moment al zilei”, a declarat Monica Zeciu, Senior Category Manager Lactate, Macromex.

Crema de brânză Philadelphia este un brand Mondelēz International, fiind distribuit în România de Macromex. Macromex este lider pe piața românească în industria de produse alimentare, pe segmentul de produse congelate și refrigerate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here