“Vecini de 20 de ani”, campanie aniversara derulata de Mega Image

Retailerul belgian Mega Image aniverseaza luna aceasta 20 de ani de la deschiderea primului supermarket pe piata romaneasca. Momentul este marcat printr-o campanie aniversara, „Vecini de 20 de ani”, prin care sarbatoreste alaturi de toti clientii sai primul lant de supermarket lansat pe piata din Romania. „In luna octombrie va fi sarbatoare, 50 de clienti reali vor deveni vedetele campaniei aniversare si vor beneficia de experiente inedite pe parcursul intregii luni. Printre acestia poate fi vecina ta de bloc, fostul coleg de scoala sau mama prietenei tale. De exemplu, Nicoleta Polano, vecina specialista in bunatati dulci, recompenseaza copiii cu prajituri facute dupa o reteta chiar a ei; Neli Cerna, vecina pasionata de bucatarie, are un cadou pentru toti cei care iubesc gatitul. Urmariti povestea vecinilor Mega Image accesand site-ul http://www.mega-image.ro/20ani”, spun reprezentantii companiei.

De asemenea, retailerul a pregatit o serie de promotii pe tot parcursul lunii octombrie. La fiecare trei zile clientii beneficiaza de produse la preturi aniversare. Mai mult, game intregi de produse intra la reduceri. In fiecare zi de luni si marti a lunii octombrie, o alta categorie beneficiaza de reduceri de 20% la toate produsele din gama. Aveti motive in plus sa vizitati zilnic magazinele Mega Image – vecinii merita sa fie recompensati, iar la fiecare bon de o valoare mai mare de 20 lei acestia primesc un talon razuibil care poate aduce unul din miile de premii (de la electrocasnice la remobilarea casei) sau chiar premiul cel mare: un Nissan X-Trail.

Pe perioada campaniei aniversare, Mega Image a pregatit si o colectie exclusiva de 3 carti de retete pentru mese de neuitat in familie, ce pot fi achizitionate la un pret redus cu 50%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here