Valea cu Afine, pe lista fermierilor prezenți la Legume-Fructe: Forumul Profesioniștilor din Industrie

Afin Lucri, compania ce operează brandul Valea cu Afine, completează lista celor peste 50 de fermieri și furnizori ce și-au anunțat prezența la evenimentul cu tema „Legume-Fructe: Forumul Profesioniștilor din Industrie” ce va avea loc pe data de 21 Noiembrie 2018 la Hotel Crowne Plaza din București.

Valea cu Afine, partener al evenimentului, este un producător din județul Brașov care a început în 2012 cu o plantație de afini pe un teren de 5 hectare din comuna Șercaia. Astăzi, Valea cu Afine furnizează fructe de o calitate superioară, între lunile iunie și septembrie, oferind și servicii de prelucrare și ambalare, servicii logistice, consultanță și sprijin în ceea ce priveşte înființarea și dezvoltarea unei plantații.

Producătorul lucrează cu o echipă calificată şi cu experienţă în domeniul producerii, ambalării şi comercializării afinelor. „Acest lucru înseamnă că ne putem asigura că fructele proaspete pot ajunge la destinaţie, oriunde în Europa, în 36 de ore de la părăsirea plantaţiei”, subliniază Lucian Zaharia, proprietarul fermei.

Valea cu Afine a obținut și certificarea oferită de Global G.A.P.

„Legume Fructe: Forumul Profesioniștilor din Industrie” organizat de Modern Buyer și TMT PR reunește anual peste 200 de participanți din rândul retailerilor, al fermierilor, al importatorilor și distribuitorilor de fructe și legume și al furnizorilor de produse și servicii dedicate industriei.

Ultimele zile de înscrieri: pentru a rezerva un loc, consultați Site-ul Evenimentului.