Ediția limitată Davidoff Café Elements are un ambalaj exclusivist și elegant

Davidoff Café continuă tradiția lansărilor de cafea în ediție specială, cu Davidoff Café Elements. Anul acesta, românii se vor bucura de prima ediție dedicată Apei, urmând ca în anii următori să descopere celelalte trei ediții, sub temele Foc, Pământ și Aer. Până în ianuarie 2019, ediția limitată Davidoff Café Elements dedicată apei este disponibilă în comerțul modern și tradițional în două variante: cafea instant și cafea prăjită și măcinată.

Cea mai nouă ediție limitată Davidoff Café Elements celebrează apa, sursa vieții. Elementul a fost inspirat de regiunea în care sunt cultivate cele mai bune boabe de cafea Arabica din America Centrală și de Sud, înconjurată parțial de oceane.

Rolul esențial al apei se reflectă și în designul exclusivist și elegant al ambalajului Davidoff Café Elements. Savoarea cafelei și originea boabelor din care a fost preparată sunt sugerate printr-o undă elegantă de albastru metalic și prin elemente care reflectă lumina. Acest mod de ambalare transformă Davidoff Café Elements într-un cadou perfect de sărbători pentru iubitorii brandului și pentru cei dragi.

Rețeta ediției Davidoff Café Elements dedicată apei complimentează gustul adevăraților iubitori de cafea. Prăjirea individuală a sortimentelor de cafea creează un gust bogat, cu o aciditate elegantă, specific regiunii de cultivare.