Un restaurant de tip drive thru al KFC s-a deschis acum în Italia

Sphera Franchise Group ajunge la un număr de 19 restaurante KFC pe teritoriul Italiei

Sphera Franchise Group anunță inaugurarea primului restaurant KFC Drive Thru din portofoliul grupului, la nivel international, din acest an. Noul KFC drive thru din Italia este situat în localitatea Pomezia (Lazio), la adresa Via del Mare nr. 16.

Noua unitate KFC din Italia este dispusă pe trei niveluri, beneficiind de peste 800 mp, dintre care zonele dedicate consumului ocupă aproximativ 300 mp. Restaurantul dispune de aproximativ 160 de locuri la mese, incluzând atât spațiul interior, cât și terasa proprie.

Consumatorii beneficiază de o experiență completă, sigură și digitalizată în noul restaurant, atât în zona de dine-in (începând de la meniurile digitale, până la kiosk-urile prin intermediul cărora pot plasa comenzi într-un mod rapid și facil), cât și la noul serviciu de tip drive-thru.

De asemenea, restaurantul dispune de sistemul free refill pentru băuturile răcoritoare, Wi-Fi gratuit și spații special create pentru încărcarea dispozitivelor electronice, totul într-un cadru modern, cu accente urbane, specifice spațiilor KFC.

„Ne propunem să continuăm eforturile noastre pentru identificarea celor mai potrivite amplasamente în vederea extinderii rețelei de restaurante, precum și oferirea de servicii cât mai diversificate – Dine In, takeaway, iar mai nou și Drive Thru. Astfel, ne dorim să ajungem și mai aproape de fanii brandului și să le oferim produsele preferate, în cele mai sigure și totodată moderne condiții”, a declarat Dan Ilie, General Manager, US FOOD NETWORK S.R.L., entitate afiliată Sphera Franchise Group S.A.

Sphera Franchise Group a inaugurat în 2017 primul său restaurant KFC din Italia, iar de atunci și până în prezent, a înregistrat o ascensiune semnificativă, ajungând la 19 locații, plasate în puncte strategice precum Lazio, Trivenetto, Piemont sau Grandi Stazioni S.p.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here