Un nou magazin 1 Minute deschis în Charles de Gaulle Plaza

Lagardère Travel Retail deschide un nou magazin 1 Minute în clădirea Charles de Gaulle Plaza, situată în apropiere de stația de metrou Aviatorilor și Parcul Regele Mihai I. Magazinul aduce în plus integrarea conceptului So!Coffee în cadrul aceluiași spațiu, într-un coffee corner dedicat. Astfel, clienții se pot bucura de cafeaua de specialitate, într-o locație cu design modern, adaptată centrelor de afaceri. Spațiul beneficiază și de zona de seating cu wi-fi, pentru a facilita întâlnirile în zonă. În sezonul cald, clienții se pot bucura de terasa exterioară.

„Deschiderea noului magazin 1 Minute contribuie la expansiunea rețelei Lagardère și susține strategia companiei, care pornește de la ideea de a fi “la un minut distanță” de toți cei care își doresc produse proaspete și ready-to-eat pentru un moment gurmand. Și acest magazin a fost gândit astfel încât să ofere o gamă variată de produse, ținând cont și de specificul zonei, care generează un flux constant de trecători. Conceptul propus aduce și un corner So!Coffee, din dorința de a crea un spațiu de relaxare și socializare pentru clienții noștri”, a declarat Costin Neacsu, COO Food Service Lagardère Travel Retail.

1 Minute este un concept internațional de tipul quick service restaurant care oferă clienților o gamă bogată de produse, axată în principal pe fresh food (sandvișuri preparate după rețete proprii, salate ready-to-eat, sucuri proaspete de fructe, deserturi, patiserie), cărora li se adaugă o selecție de produse tip convenience.

Una dintre cele patru divizii ale grupului Lagardère, Lagardère Travel Retail este un lider global inovator în industria de retail pentru călători. Divizia operează 4.400 de magazine pentru liniile de business Travel Essentials, Duty Free & Fashion și Foodservice situate în aeroporturi, gări și alte concesiuni, în 34 de țări la nivel global. Lagardère Travel Retail generează vânzări de 4,5 miliarde EUR (gestionate 100%).

În România, compania este prezentă de peste 20 de ani pe piața comerțului în zonele de tranzit (Travel Retail), galerii comerciale și centre de afaceri și operează o rețea de peste 280 de magazine pentru segmentele News & Convenience, Convenience, Travel Essentials, Gifts & Souvenirs și Foodservice, cu un portofoliu de opt branduri, dintre care cele mai cunoscute sunt Inmedio, Relay, 1 Minute și So! Coffee.