TABASCO® își diversifică gama de produse în România. Din luna februarie a.c., TABASCO® Salsa Picante, noul sos iute în stil Mexican, bogat in arome, excelent pentru mâncărurile Tex-Mex precum tacos, burritos și guacamole, este prezent și pe piața internă.
Noul trend Tex -Mex cucerește în special tânăra generație prin aromele exotice și ușurința de a găti. Ingrediente: ardei roșu jalapeño, apă, oțet distilat, sare, usturoi, boia de ardei, condimente, sos de ardei roșu TABASCO® (oțet distilat, piper roșu, sare). Gradul de iuțeală este 1,000 – 1,800 unități pe scara Scoville, între TABASCO® Verde Jalapeño și TABASCO® Sriracha.
TABASCO® este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate branduri, având o istorie de peste 150 de ani și 195 de distribuitori internaționali. Sosul TABASCO se produce pe Insula Avery din Louisiana – SUA, locul în care, la 1868, familia McIlhenny a produs inițial legendarul și originalul sos de ardei roșii TABASCO®. În acest moment sosul TABASCO® este un produs de bază atât în consumul casnic, cât și în restaurante din întreaga lume, devenind referința acestei categorii.
Brandul a intrat în portofoliul companiei Parmafood în 2012.