Trei branduri noi în AFI Cotroceni

578
Maggie`s Ranch

Trei branduri noi, Michal Negrin, Karaca și Maggie`s Ranch au deschis primele lor spații comerciale în București, în AFI Cotroceni. Michal Negrin a inaugurant recent primul său concept store din București, în AFI Cotroceni. De asemenea, cel mai mare brand turcesc de articole home & deco, Karaca, a deschis primul său magazin din România.

Restaurantul Maggie`s Ranch redă atmosfera americană atât prin design, cât și prin meniul inedit, conceput de chef Paco Ruiz, venit special din Chicago pentru a-i surprinde pe români cu preparatele sale.

Noul magazin Michal Negrin inaugurat în AFI Cotroceni este cel de al doilea din România și completează lista de 65 de concept store-uri ce pot fi găsite în mall-uri de lux din peste 26 de țări, precum Japonia, Statele Unite ale Americii, Israel, Mexic, China, Canada, Franța, Italia, Ungaria, Australia, Rusia, Olanda, Croația sau Muntenegru.

Karaca, pe de altă parte, este una dintre cele mai mari și mai longevive companii din industria turcă a sticlei, porțelanului și metalului și le oferă clienților săi o gamă largă de produse la prețuri accesibile.

Maggie’s Ranch Taste of America reușește să surprindă și să redea cu succes spiritul autentic american, atât prin decorațiunile care îți dau senzația că iei parte la filmarea unei producții western, dar și prin mâncarea ce păstrează gustul sută la sută american. Conceptul aparține proprietarilor resort-ului cu același nume situat la 10 km de Cetatea Râșnov.

Lista spațiilor inaugurate luna aceasta în AFI Cotroceni este completată de deschiderea insulei Chocolat, pe culoarul Sunset Boulevard. Deschiderile vor continua și în perioada următoare, cu noi surprize din partea AFI Cotroceni.