KFC Dorobanți deschide un Coffee Corner

575

KFC Dorobanți deschide un Coffee Corner, în urma unei investiții de aproximativ 65.000 euro. Astfel, KFC pune la dispoziţia consumatorilor un meniu format din cafeaua Seattle’s Best Coffee proaspăt măcinată: Espresso, Americano, White Americano, Mocha, Caramel Latte sau Cappuccino. În plus, în zilele calde de vară, un barista specializat KFC prepară un Iced Latte, cu vanile sau caramel.

„Ne dorim să creştem gradual deschiderile acestor spaţii dedicate iubitorilor de cafea, să le implementăm şi la nivel naţional în anii ce urmează. Totodată, în perioada următoare ne propunem să oferim clienților nostri o gamă cât mai variată de produse, astfel încât să îi surprindem cât mai curând cu noutăţi în cadrul sortimentelor de cafea şi a preparatelor delicioase din gama de deserturi.”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Sphera Franchise Group.

Noul KFC Coffee Corner Dorobanţi este dotat cu echipament de ultimă generaţie, specific cafenelelor, iar servirea clienţilor din restaurant se face în veselă de porţelan. Cafeaua este preparată de către un barista specializat cu ajutorul unei maşini de cafea semiautomată, special concepută pentru cafenele.

Meniul KFC Coffee Corner conţine şi produse de tip viennoiserie precum croissant sau pain au chocolat, alături de Stracciatella mousse, Panna Cotta, Carrot Cake sau Cheesecake cu topping de ciocolată sau afine etc.