Trasabilitatea produselor bio, subiect propus de More BIO Commerce, la RO Fruits & Vegetables Show

În calitate de partener strategic al RO Fruits & Vegetables Show 2019, More Bio Commerce, unul din cei mai mari distribuitori de legume şi fructe Bio din România, va aduce în atenţia comercianţilor şi fermierilor prezenţi la eveniment proiecte proprii şi bune practici cu privire la educarea şi informarea consumatorilor de produse bio.
„În ciuda dinamicii foarte bune a segmentului bio, în rândul consumatorilor români persistă neîncrederea că produsele sunt cu adevărat bio. De aceea, la finalul anului 2018, am făcut primii paşi în a introduce un sistem de verificare care va garanta că produsele sunt cu adevărat Bio”, spune Ilias Papageorgiadis, CEO More Bio Commerce.

În cadrul evenimentului, invitatul nostru va prezenta şi soluţiile cu care More Bio Commerce vine în întâmpinarea fermierilor din România, potenţiali parteneri, care nu au posibilităţe de ambalare a produselor bio cultivate.

More Bio Commerce va comunica cu clienţii din retailul modern şi HoReCa şi cu fermierii români prezenţi la eveniment şi la standul propriu din zona Expo Village.

RO-Fruits & Vegetables Show, locul de întâlnire cu profesioniști valoroşi din industrie

Pe 21 noiembrie 2019, actorii importanți din industrie – retaileri, operatori HoReCa, producători, importatori, distribuitori și furnizori de soluţii și servicii – își dau întâlnire la hotelul Crowne Plaza din București pentru a lua parte la cel mai apreciat eveniment al industriei.

RO-Fruits & Vegetables Show 2019 este un eveniment de o zi, a cărui structură se bazează pe patru componente:
• Conferință – dezbateri în plen;
• Business Matchmaking – evenimentul oferă mai mult de 200 de posibilități de business, conectând factori de decizie de pe tot lanţul de producţie şi distribuţie;
• Expo Village – o agora modernă a sectorului de legume, expoziția organizată în cadrul evenimentului, este catalizatorul perfect al unei conversații de succes între achizitori, furnizori de produse, soluții și servicii dedicate industriei;
• Cocktail – Veranda Restaurant – încheiem ediția 2019 a RO Fruits & Vegetables Show cu un cockail într-un cadru relaxant, unde toți participanții vor avea oportunitatea de a aprofunda discuțiile demarate pe parcursul zilei.

Expo Village – O agora modernă a sectorului de legume – fructe, expoziția organizată în cadrul evenimentului este catalizatorul perfect al unei conversații de succes între furnizorii de produse, soluții și servicii dedicate producătorilor, importatorilor sau retailerilor. Fă-te vizibil, ia-ți stand la EXPO VILLAGE şi lasă-ţi soluţiile şi produsele să fie cartea ta de vizită!

Business Matchmaking. Sesiunile de matchmaking reprezintă unul dintre punctele tari ale evenimentului și pavează calea către încheierea de noi parteneriate comerciale.

Te așteptăm alături de noi și în acest an! Înscrie-te pe site-ul evenimentului, achiziționând unul din pachetele disponibile!