Bogdan Băianu, Manager Panere, vorbeşte despre nevoia de branding în fructe şi legume la RO Fruits & Vegetables Show 2019

Brandingul în sectorul de fructe şi legume proaspete este un subiect ce preocupă tot mai mulţi antreprenori şi manageri din sector. Într-o piaţă tot mai competitivă, un brand şi mai ales o strategie coerentă de branding ar trebui să aducă avantaje competitive pe termen lung şi mult dorita diferenţiere pentru ambii parteneri de la masa negocierilor. Despre dilemele, provocările şi mai ales oportunităţile generate de acest subiect vom vorbi şi la RO Fruits & Vegetables Show 2019 cu Bogdan Băianu, Manager Panere, un producător de fructe de pe dealurile Moldovei. Creator al brandului cu acelaşi nume – Panere -, invitatul nostru se alătură în calitate de vorbitor evenimentului cu tema RO Fruits & Vegetables Show 2019, pentru a ne povesti perspectiva proprie pe marginea subiectului de mai sus, dar şi pentru a face o pledoarie pentru diferenţiere şi branding în sector.

RO-Fruits & Vegetables Show, locul de întâlnire cu profesioniști valoroşi din industrie

Pe 21 noiembrie 2019, actorii importanți din industrie – retaileri, operatori HoReCa, producători, importatori, distribuitori și furnizori de soluţii și servicii – își dau întâlnire la hotelul Crowne Plaza din București pentru a lua parte la cel mai apreciat eveniment al industriei.

RO-Fruits & Vegetables Show 2019 este un eveniment de o zi, a cărui structură se bazează pe patru componente:
• Conferință – dezbateri în plen;
• Business Matchmaking – evenimentul oferă mai mult de 200 de posibilități de business, conectând factori de decizie de pe tot lanţul de producţie şi distribuţie;
• Expo Village – o agora modernă a sectorului de legume, expoziția organizată în cadrul evenimentului, este catalizatorul perfect al unei conversații de succes între achizitori, furnizori de produse, soluții și servicii dedicate industriei;
• Cocktail – Veranda Restaurant – încheiem ediția 2019 a RO Fruits & Vegetables Show cu un cockail într-un cadru relaxant, unde toți participanții vor avea oportunitatea de a aprofunda discuțiile demarate pe parcursul zilei.

Expo Village – O agora modernă a sectorului de legume – fructe, expoziția organizată în cadrul evenimentului este catalizatorul perfect al unei conversații de succes între furnizorii de produse, soluții și servicii dedicate producătorilor, importatorilor sau retailerilor. Fă-te vizibil, ia-ți stand la EXPO VILLAGE şi lasă-ţi soluţiile şi produsele să fie cartea ta de vizită!

Business Matchmaking. Sesiunile de matchmaking reprezintă unul dintre punctele tari ale evenimentului și pavează calea către încheierea de noi parteneriate comerciale.

Te așteptăm alături de noi și în acest an! Înscrie-te pe site-ul evenimentului, achiziționând unul din pachetele disponibile!