Tranzactie cheie pentru Parmafood: compania si-a vandut depozitele logistice belgienilor de la Warehouses DePauw

Parmafood, un important distribuitor de produse fmcg in retail si horeca din Romania, si-a vandut ambele depozite dezvoltatorului belgian de spatii industriale Warehouse & Distribution De Pauw (WDP). Tranzactia s-a incheiat la inceputul lunii aprilie a.c., obiectul acesteia constituindu-l doua depozite cu suprafata totala de circa 12.000 mp – unul dintre ele cu temperatura controlata – dar si terenurile pe care au fost construite acestea.
Cu o cifra de afaceri de peste 110 milioane de lei si circa 5000 de clienti in retail si horeca, Parmafood va continua sa utilizeze cele doua depozite in calitate de chirias. Pe viitor, compania isi va concentra eforturile pe activitatea de distributie, dorind sa isi extinda numarul de clienti si aria de acoperire.
WDP a intrat pe piata din România in anul 2007, prin lansarea subsidiarei WDP Development, in parteneriat cu Jeroen Biermans. Portofoliul de proprietati al WDP in Romania, prin intermediul WDP Developmen RO este in continua crestere. Pana acum, compania detine nu mai putin de 115,000 m² de spatii de depozitare in contructie. Aceste depozite, preinchiriate, vor fi finalizate ana la finalul anului si va extinde portofoliul companiei din Romania pana la o suprafata totala de circa 280.000 de m², depozite si spatii de productie, cu o valoare totala estimata la 145 de milioane de euro.

Articolul precedentRomania, prima tara din grup in care Carrefour investeste intr-o cooperativa agricola
Articolul următormyAuchan, 15 magazine in statiile Petrom pana la finalul anului 2017
Maria Hurduc
Este Business Unit Manager al Modern Buyer inca de la lansarea brandului, in 2008. Are o experienta de peste 16 ani in presa scrisa, iar in ultimii 11 ani s-a specializat pe domeniile Retail, FCMG si Horeca. Este absolvent al Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara, specializarea Tehnologia Prelucrarii Produselor Alimentare.