Total CMYK & Services introduce ambalajul tip fagure flexibil

Total CMYK & Services introduce în piața din România un ambalaj adaptabil și reciclabil, în formă de fagure pentru sticle și alte produse fragile, produs de Flexi Hex – producător britanic de ambalaje patentate din hârtie reciclabilă. Industria de băuturi, cea cosmetică, gadgeturile electronice, dar și alte obiecte fragile la transport sunt printre principalii beneficiari.

Sursa foto: Flexi Hex

Ambalajul tip figure flexibil înlocuiește cu succes folia din plastic cu bule, are un efect minim asupra mediului și o amprentă de carbon redusă. Ambalajele Flexi Hex sunt rezistente, protective, adaptabile, sustenabile, practice și inovative. În plus, fiind reciclabile și biodegradabile, protejează mediul prin reducerea poluării generate de ambalajele din plastic.

Sursa foto: Flexi Hex

Aceste ambalaje inovative sunt expandabile de până la 35 de ori la utilizare. Celulele hexagonale formează o structură elastică ce se adaptează la forma și dimensiunea produsului ambalat.

Intuitive la asamblare, ambalajele Flexi Hex se pot adapta identității de brand, pentru a crea o primă impresie excelentă.

Total CMYK & Services distribuie în exclusivitate în România acest tip de ambalaj inovativ, reciclabil și sustenabil, produs de Flexi Hex.