Noul Lidl Otopeni va avea stație de încărcare pentru automobilele electrice

Lidl Romania

Retailerul german Lidl va deschide un nou magazin de peste 1.300 m² în Otopeni, pe 22 octombrie 2020. Noua unitate este situată pe Strada 23 August, Nr. 208-212. Orarul de funcționare al magazinului va fi de luni până sâmbătă, între 7:30 și 22:00, iar duminica între 8:00 și 20:00.

Noul Lidl din Otopeni dispune de o parcare cu 120 de locuri, precum și de o stație de încarcare pentru automobilele electrice, unde se vor putea alimenta câte două mașini simultan. Odată cu deschiderea magazinului, vor fi create peste 20 de noi locuri de muncă.

Inaugurarea magazinului Lidl din Otopeni continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor produse de cea mai bună calitate la cel mai bun preț, într-o varietate de sortimente. În plus, Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în România.

Noul magazin Lidl din Otopeni dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică, printre care sistemul de iluminat cu LED, cu senzor de prezență, sistemele de recuperare a căldurii, integrate în instalațiile de ventilație etc.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 32 de țări din întreaga lume și în prezent operează aproximativ 10.800 de magazine și peste 160 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial. În prezent, Lidl are aproximativ 287.000 de angajați, dintre care peste 8.000 în România, unde retailerul german are deschise peste 280 de magazine și 5 centre logistice.