Private Label Innovation Show: Au mai rămas 10 zile pentru a vă înscrie la ediţia 2020

Au mai rămas doar 10 zile pentru a vă înscrie la evenimentul anual cu tema Private Label Innovation Digital Show, singurul eveniment din România dedicat exclusiv industriei de mărci private.

Vom asigura şi în acest an insighturi valoroase, vom avea alături de noi speakeri relevanți (vezi mai jos) şi vom prezenta în exclusivitate noutățile şi tendinţele momentului în industria mărcilor private.

Ediţia cu numărul IX a Private Label Innovation Digital Show organizată de Modern Buyer se va desfăşura în format digital, pe o platformă inovativă de evenimente virtuale, care asigură transferul experienței unui eveniment din offline în online.

Sesiunile live se vor desfăşura între 9.30 – 13.00 pe platforma inovativă Virtual Event.

Private Label Innovation Digital Show are trei componente:

• Live Streaming Conference: Sesiuni Live de prezentări și dezbateri
• Virtual Expo: Punem la dispoziția partenerilor standuri virtuale în care își pot prezenta soluţiile şi serviciile şi pot interacţiona cu factorii de decizie în achiziţia de mărci private din retailul modern
• Networking Sessions: Meeting Rooms virtuale pentru o comunicare rapidă şi eficientă.

Speakeri

  • Iulia Pencea, Managing Director, Nielsen România
  • Alina Horgea, Manager Tranziție Alimentară și Private Label, Carrefour
  • Oana lungu, Director Achiziții Food, Kaufland România
  • Ioana Dănăilă, Head of Own Brands, Metro Romania
  • Elzbieta Noga, Product Development, Profi România

Audienţa evenimentului este formată din manageri de achiziţii şi achizitori de mărci proprii din rândul marilor lanţuri de retail modern, manageri din rândul furnizorilor de mărci private din toate segmentele FMCG, reprezentanți din industria de research din România și din afara țării, furnizori de servicii și soluții pentru industria de private label. Platforma pe care se va desfăşura Private Label Innovation Digital Show permite audienţei să acceseze toate detaliile legate de eveniment (speakeri, agendă, program, sesiuni live), să viziteze secţiunea de Virtual Expo şi, de asemenea, să interacționeze cu vizitatorii în timpul evenimentului.

Cum vă puteţi înscrie?
Pentru a audia dezbaterile live şi a lua parte la sesiunile de networking cu factorii de decizie în achiziţii, vă puteţi înscrie direct în platforma evenimentului, accesând butonul Înregistrare.

Vă aşteptăm alături de noi şi la această ediţie!