Timp de trei zile, Lidl invita consumatorii la Cotroceni sa viziteze „Muzeul Camarilor Romanesti”

Lidl deschide portile „Muzeului Camarilor Romanesti” si ii invita pe consumatorii bucuresteni in perioada 8-10 septembrie in incinta Muzeului National Cotroceni la o expozitie cu degustare de preparate romanesti. In acest weekend, bucurestenii sunt asteptati sa descopere povestea preparatelor reprezentative autohtone, gusturile si retetele traditionale descoperite de „cautatorii de camari” – Chef Florin Dumitrescu si Andrei Aradits. La initiativa Lidl, cei doi au ajuns in toate regiunile tarii, pentru a gusta preparatele originale inscrise de romani pe site-ul retailerului.

 

De la inceputul lunii martie si pana la finalul lui iunie, echipa Lidl a ajuns in camarile a zeci de romani care si-au inscris in competitie cele mai gustoase retete originale. Florin si Andrei, „cautatorii de camari”, vor desemna preparatul castigator, care va ajunge pe rafturile magazinelor Lidl din intreaga tara, ca parte a gamei de produse Camara Noastra, si, astfel, pe mesele tuturor romanilor.

In marea finala, cautatorii de camari vor juriza 13 preparate finaliste, ale caror povesti sunt prezentate pe surprize.lidl.ro/cautatotiidecamari.

Muzeul Camarilor Romanesti se va deschide in alte trei orase din tara: Timisoara (intre 13 – 15 octombrie, la Bastionul Theresia), Sibiu (intre 27 – 29 octombrie, in incinta Muzeului Brukenthal) si Cluj-Napoca (intre 10-12 noiembrie, la Bastionul Croitorilor). Inscrierile pentru toate vizitele se pot face tot pe surprize.lidl.ro/camaranoastra.