Petru Tranculov este noul Director Comercial al Sole Mizo Romania

648
Petru Tranculov
Petru Tranculov

Dupa mai bine de trei ani de experienta petrecuta in Arabia Saudita, Petru Tranculov se intoarce in tara pe pozitia de Director Comercial al Sole Mizo Romania.
Cu o experienta dovedita in domeniul productiei de lactate si bauturi nealcoolice, Petru Tranculov isi propune sa contribuie la intarirea pozitiei pe piata din Romania a companiei Sole Mizo.

„Am lucrat cu Petre in cadrul companiei Friesland si ma bucur ca a acceptat propunerea mea de a ma sprijini pe partea comerciala. Este un profesionist si sunt convins ca va ajuta compania sa treaca la un nou nivel de dezvoltare. Avem multe proiecte noi si lansari de produse si am strans o echipa de profesionisti care sa ma sprijine in atingerea obiectivelor propuse.” a declarat Nicolae Liviu Blaga, CEO Sole Mizo Romania.

Sole Mizo Romania este o companie specializată in distribuṭia de produse lactate (Sole, Mizo) ṣi mezeluri (Pick, Delhus, Ringa). Compania face parte din grupul Bonafarm Ungaria. Din grup mai fac parte parte Sole Mizo Zrt ṣi Pick Szeged Zrt. Compania este activă in Romania din anul 2008n si detine doua centre logistice in Timisoara si Bucureṣti.