Timișoara Lipovei este primul Carrefour Market din județ cu case de marcat 100% self-service

Situat pe strada Perlei nr. 16 A, magazinul Timișoara Lipovei este cel de-al 15-lea supermarket Carrefour din județul Timiș și cel de-al 190-lea din rețeaua națională de supermarketuri Carrefour. Aici, sesiunea de cumpărături se încheie autonom, clientul scanând produsele individual, la casă, sau folosind funcția Scan & Pay din aplicația Carrefour, iar plata se realizează atât cash, cât și cu cardul.

Magazinul cu o suprafață de vânzare de peste 700 metri pătrați este deschis de luni până sâmbătă între 07:00 și 22:00 și duminica între 08:00-21:00.

Carrefour Market Timișoara Lipovei are o ofertă de peste 9.000 de produse, dintre care bunătăți românești provenind de la producători locali, precum: legume de la Paul Piper, mere Bio de la Engagement (Recaș, Județul Timiș), vinuri din programul național “Deschidem Vinul Românesc”, o gamă de preparate gastronomice specifice zonei, produse marca proprie Carrefour, peste 150 de produse Bio sau sortiment extins de bere.

Toate produsele sunt disponibile atât în magazinul fizic, dar și prin aplicația Carrefour, carrefour.ro și Bringo, precum și gata pregătite în magazin, prin opțiunea Click & Collect.

Noul supermarket va oferi promoții săptămânale, atât la produsele proaspete, cât și la produsele alimentare de bază.

Carrefour România oferă clienților posibilitatea de a face cumpărături în siguranță: direct în cele peste 360 de magazine din țară, unde, cu aplicația Carrefour și casele de marcat self-service, sesiunea de shopping devine rapidă și ușoară sau prin serviciile de online shopping cu livrare acasă sau Click & Collect: www.carrefour.ro și platforma BRINGO, disponibilă gratuit în Google Play și App Store și cu o rețea prezentă în 36 de orașe.