Thibaut Boidin este noul Managing Director al Heineken România

Thibaut Boidin este noul Managing Director al HEINEKEN România.
Thibaut Boidin este noul Managing Director al HEINEKEN România.

Thibaut Boidin va fi noul Managing Director al Heineken România începând cu data de 1 septembrie 2023. El se alătură Heineken România din actuala poziție de Chief Transformation Officer pentru Regiunea Europa.

Thibaut s-a alăturat companiei Heineken Franța în 2017, unde a fost Deputy General Manager al diviziei France Boissons. În acest rol, a coordonat un efort de transformare ambițios al Heineken Franța și a generat creșterea businessului, îmbunătățind, totodată, nivelul de satisfacție al clienților.

În octombrie 2020, Thibaut a fost numit în funcția de Transformation Director al Heineken Franța, unde a contribuit în mod semnificativ la dezvoltarea businessului.

Ulterior, în septembrie 2021, Thibaut a fost numit Chief Transformation Officer în cadrul Heineken Europa și, în timpul mandatului său, a impulsionat dezvoltarea procesului de transformare a capabilităților în cadrul Regiunii Europa, coordonând programe importante și generând schimbări semnificative la nivelul businessului.

Thibaut va continua să dezvolte businessul din România, clădind pe fundația solidă construită de predecesorul său, Dan Robinson. El va coordona strategia EverGreen în România, cu o abordare centrată pe consumatori și clienți, și acordând o atenție deosebită sustenabilității, digitalizării și dezvoltării angajaților Heineken România.

Pe perioada lunii septembrie, Dan Robinson (fostul CEO) și Thibaut Boidin vor colabora pentru a asigura o tranziție lină către noul rol.

Dan Robinson s-a alăturat grupului Heineken N.V. în 2005 și a fost numit Managing Director al Heineken România în 2018. Pe parcursul mandatului său, compania a realizat progrese semnificative în materie de sustenabilitate, inovație și digitalizare.

Dan a deținut două mandate de Președinte al Asociației Berarii României, conlucrând pentru a susține și consolida dezvoltarea durabilă a industriei berii în România.

Articolul precedentSezamo reduce prețurile produselor de bază din categoria „Nutriție specială” până la final de vară
Articolul următorFreshful: una din patru comenzi livrate în luna august conține și pepeni
Modern Buyer
Modern Buyer este un pionierat in zona produselor editoriale specializate, fiind prima platforma de informare destinata specialistilor in achizitii – buyeri si oameni de vanzari - din Romania.