Freshful: una din patru comenzi livrate în luna august conține și pepeni

În sezonul estival, Freshful by eMAG a livrat 28.000 de tone de pepeni și 35.000 de bucăți de porumb. În contextul interesului crescut, Freshful a inclus, în premieră, pepeni românești eco în ofertă și, dintre cele zece sortimente disponibile, opt au fost recoltați din România.

„Pepenii sunt una dintre gustările apreciate în timpul verii și mulți clienți preferă să îi comande online și din cauza faptului că sunt mai voluminoși și mai greu de transportat, dar și pentru că îi livrăm la o temperatură bună de servire. Până acum am livrat deja 70 de tone de pepeni, iar până la finalul sezonului ne așteptăm să mai livăm încă 30 de tone”, a declarat Andrei Popescu, General Manager Freshful by eMAG.

Primul an în care Freshful a livrat pepeni românești eco

În premieră, în acest sezon, Freshful a inclus în ofertă și pepeni românești eco, cu miez galben, cu puține semințe sau cu coajă neagră. Clienții au putut alege dintre cele patru sortimente de pepeni verzi și șase tipuri de pepeni galbeni.

În mai puțin de trei luni, clienții Freshful au comandat peste 28.000 de pepeni, adică aproximativ 70 de tone. În medie, o familie formată din trei membri a comandat săptămânal un pepene verde, de 5-6 kilograme, și un pepene galben, de 2-3 kilograme.

Porumbul: livrat exclusiv din oferta producătorilor români

Alături de pepeni, porumbul se numără printre vedetele sezonului. Fie că și-au dorit un porumb zaharat sau au vrut să își amintească de aroma întâlnită ades la bunici și au ales un porumb furajer pentru fiert, clienții care au ales această gustare au adăugat, în medie, 4-5 bucăți de porumb la fiecare comandă. Porumbul provine în totalitate de la producători români din Călărași și Dâmbovița.

„Temperaturile crescute influențează și comportamentul consumatorilor și am observat că, în timpul verii, cele mai populare intervale de livrare sunt cele de duminică seara sau de luni dimineața, semn că oamenii petrec weekendul departe de oraș și își refac proviziile când revin acasă”, a mai spus General Managerul Freshful by eMAG.

Strugurii, vedetele toamnei

Clienții au început deja să caute și struguri autohtoni, iar aceștia vor fi incluși în ofertă în a doua parte a lunii augst. Clienții se vor putea bucura de sortimente de struguri de masă Ceasla, Ananas, Căpșunica, negri de Moldova, tămâios, iar aceștia vor fi culeși din podgoriile din Buzău. Totodată, clienții care vor să savureze și un pahar de must vor avea la dispoziție must pasteurizat.

Companie românească fondată în 2021, Freshful by eMAG este primul hypermarket 100% online din România, și oferă clienților săi o gamă variată de peste 18.000 de produse alimentare și băuturi de larg consum, de la partenerii și producătorii locali.

Freshful vine în sprijinul tuturor celor care vor să economisească timp, cu un serviciu de livrare, în aceeași zi sau programată, a unui coș complet de cumpărături săptămânale, de la fructe, legume, carne, pește, pâine proaspătă, lactate și mezeluri, la produse congelate, băuturi și articole de uz casnic.

Freshful livrează din depozitul propriu cu temperatură controlată, folosind mașini frigorifice, până la ușa clientului, 7 zile din 7.

În primul an de activitate, Freshful by eMAG a livrat 455.000 de comenzi cu ajutorul a 300 de livratori.

Trei din patru clienți Freshful by eMAG sunt abonați ai serviciului Genius, beneficiind de livrări gratuite în funcție de valoarea comenzii și de reduceri exclusive.

Articolul precedentThibaut Boidin este noul Managing Director al Heineken România
Articolul următorMihai Neagu este noul Director general al grupului Perla Harghitei și Apemin Tușnad
Modern Buyer
Modern Buyer este un pionierat in zona produselor editoriale specializate, fiind prima platforma de informare destinata specialistilor in achizitii – buyeri si oameni de vanzari - din Romania.