Tazz livrează direct pe plajă, în Mamaia și Constanța

Platforma Tazz își extinde serviciile de livrare pe timpul verii pe plajele și la cazările din stațiunea Mamaia, dar și pe plajele din Constanța. De acum, clienții Tazz își pot da comandă din aplicație la cele 13 plaje partenere din Mamaia și Constanța: The Beach by Shut Up, Zoom Beach, Mystyryum, Vera, Paco, Tortuga, One Beach 1 și 2, La bicicletă, Yes Beach, Mondo Beach, Zen Beach și Cotton Beach, iar comanda este livrată de riderii Tazz în cel mai scurt timp la zonele de pick-up, special amenajate pe fiecare dintre aceste plaje.

În plus, Tazz livrează în cel mai scurt timp o varietate de produse de vacanță, de la înghetață, dulciuri și snacks-uri, la băuturi alcoolice și non-alcoolice, tutun, gheață, dar și cărți și accesorii de plajă: jucării de apă, produse de protecție solară, dermatocosmetice, prosoape, șlapi și jocuri de societate. Utilizatorii pot comanda atât la unitățile de cazare din Mamaia, cât și direct pe plajele partenere.

„Le mulțumim restaurantelor partenere din Constanța și Mamaia pentru deschidere, dar și plajelor cu care suntem foarte bucuroși să colaborăm, începând din această vară” a declarat Răzvan Acsente, Chief Marketing Officer al Tazz.

Vara aceasta, Tazz livrează și la malul mării, mărind aria de acoperire și în stațiunea Mamaia, pe lângă cele 33 de orașe deja active în aplicație.