Peste 200 locuri de muncă vor fi disponibile în cadrul echipei Metro

Metro, liderul comerțului cu ridicata în România, anunță că urmează să recruteze 200 de persoane în perioada imediat următoare.

Venitul mediu, lunar, în Metro, pentru un lucrător polivalent (Consilier de Vânzări Senior) va fi de 5.300 Ron brut (aproximativ 3.300 Ron net) de la 1 august, poziție pentru care Metro are deschise peste 100 posturi.

Această sumă, care reprezintă venitul unui lucrător, include salariul, tichete de masă, bonusul de vacanță, cupoane anuale de Paște și de Crăciun, bonus trimestrial de performanță, spor de 50% pentru 5 zile lucrate în tură de noapte, precum și alte tipuri de bonusuri și sporuri conform Contractului Colectiv de Muncă și a politicilor de compensații și beneficii.

De asemenea, din data de 1 august, valoarea unui tichet de masă va fi de 30 lei.

„Cu majorarea salariilor, a sporurilor, tichetelor și a schemei de bonusare avem o creștere de 15% față de anul trecut, reprezentând o recunoaștere a eforturilor depuse an de an pentru atingerea obiectivelor.” – a declarat Rodica Rapcea, Director de Resurse Umane, al Metro România.

Printre beneficiile extra de care poate dispune un lucrător comercial din cadrul echipei Metro România se numără: tichete de masă și primă de vacanță; asigurare medicală privată; bonusuri de performanță; zile suplimentare de concediu pentru diverse ocazii; acces la consiliere psihologică, financiară și juridică pentru angajat și familia sa; prime de Sărbători și pentru diferite ocazii (căsătorie, naștere copil, deces); bonus de recomandare; reduceri la abonamente medicale și sportive; bonus de fidelitate.

Articolul precedentTazz livrează direct pe plajă, în Mamaia și Constanța
Articolul următorSIAL Paris și Chef Colagreco – în perfectă concordanță cu tema „Own the Change”
Modern Buyer
Modern Buyer este un pionierat in zona produselor editoriale specializate, fiind prima platforma de informare destinata specialistilor in achizitii – buyeri si oameni de vanzari - din Romania.