Taco Bell isi anunta oficial intrarea pe piata din Romania

510

Sphera Franchise Group S.A. anunta oficial intrarea Taco Bell pe piata din Romania, in aceasta toamna. Brandul sud-californian face parte din portofoliul Yum! Brands si este principalul lant de restaurante cu servire rapida (quick service restaurants – QSR) din lume, care ofera produse de inspiratie mexicana.

Restaurantul va fi inaugurat in Bucuresti, in cadrul Baneasa Shopping City, unul dintre principalele centre comerciale din capitala. Taco Bell este un inventator de gusturi urbane, iar meniul sau ofera o varietate de produse de inspiratie mexicana, precum faimoasele Crunchy Tacos, burrito, quesadilla, nachos și crunchwraps.

In prezent, brandul recruteaza membri pentru echipa care va lucra in restaurantul din București, iar cei interesati pot trimite CV-ul lor la adresa job@taco-bell.ro.
Pentru mai multe informatii, puteti accesa pagina: www.taco-bell.ro.

Sphera Franchise Group S.A. este grupul de restaurante din Romania care opereaza in sistem de masterfranciza brandurile KFC, Pizza Hut si Pizza Hut Delivery apartinand YUM! Brands in Romania, KFC in Republica Moldova si in zona de nord-est a Italiei. Cu vanzari totale de peste 130 de milioane de euro, aproximativ 100 de unitati si peste 4.000 de angajati, Sphera Franchise Group S.A este cel mai mare grup de restaurante din Romania.