Brutariile Paul relanseaza „Tartelettes Festival” si includ in meniu noi sortimente de sezon

627

Pentru al treilea an consecutiv, brutariile Paul relanseaza Festivalul Tartelor, campania care aduce clientilor, la inceput de toamna, o gama extinsa de tarte cu arome noi si fructe de sezon. Sortimentelor clasice de tarte cu capsuni si zmeura li se adauga sase retete noi, in editie limitata. Pana la mijlocul lunii octombrie, iubitorii de dulce vor putea savura in brutarii tarte cu ciocolata, pere, lamaie, zmeura si fistic, multifruits si caramel. Toata gama va fi disponibila in produsele cu denumirea Tartelette.

“Chiar daca vara este la final, aceasta continua in brutariile Paul. Ne dorim ca toti cei care ne trec pragul sa se poata bucura de cele mai savuroase tarte, intr-un adevarat «festival» al deserturilor. An de an intampinam clientii cu noi sortimente, diversificand constant gama de tarte, atat de indragita de catre acestia”, declara Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul Romania.

Clientii care achizitioneaza in perioada campaniei doua Tartelettes primesc una din partea casei. Colectia de tarte este disponibila in toate brutariile Paul, inclusiv cele de tip chariot.
Mai multe informatii despre brutarii, produse si oferte gasiti pe paginile Paul Romania de Facebook si Instagram.