Digital Signage, prima expozitie din sud-estul Europei dedicata display-urilor digitale si tehnologiilor interactive

Intre 26 si 29 septembrie 2017 va avea loc la Bucuresti DIGITAL SIGNAGE, prima expozitie din sud-estul Europei dedicata display-urilor digitale si tehnologiilor interactive. Desfasurata sub cupola Pavilionului Central din Romexpo-Bucuresti, in paralel cu Print & Sign 2017, expozitia beneficiaza de prezenta liderilor din domeniul digital signage, dar si a multor companii importante de pe piata locala, oferind cadrul perfect de interactiune pentru mediul de afaceri sud-est european.
Participantii la DIGITAL SIGNAGE vor avea acces la o gama larga de echipamente, sisteme de afisaj digital, aplicatii, touchscreen-uri, display-uri large format, display-uri interactive, ecrane LED, sisteme de prindere si expunere, precum si o multime de gadgeturi conexe prezentate de LG Electronics Romania, Philips, Epson, MGT Educational, Pro Dance Show, NoBrand, Caralux si alti mari producatori si distribuitori.
Timp de patru zile, DIGITAL SIGNAGE se va transforma intr-o adevarata arena a display-urilor digitale, tehnologiilor si solutiilor inovatoare, insufletita de prezenta vizitatorilor profesionisti atent targetati si a factorilor de decizie din industriile-cheie.
Si asta nu e tot: pe 27 septembrie, in sala Multimedia din Centrul expozitional Romexpo-Bucuresti se va desfasura Conferinta Digital Signage, incepand cu ora 13:00.

Nu ratati ocazia de a afla ce fac retailerii in aceasta zona pentru a atrage cat mai multi clienti activi, ce LED-uri si solutii digitale de iluminat comercial exista la ora actuala pe piata romaneasca, care sunt tendintele si necesitatile zonei de business, si cum arata restaurantul viitorului. Tot la conferinta Digital Signage puteti vedea ce inseamna conceptele Smart City si Smart Retail pentru piata din Romania si cat de importanta este tehnologia digitala pentru reusita unui eveniment de amploare.

Acces gratuit si rapid la expozitia DIGITAL SIGNAGE

Rezervarea si inregistrarea online la prima expozitie din sud-estul Europei dedicata display-urilor digitale si tehnologiilor interactive dureaza doua minute. Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe site-ul evenimentului, www.printsign.ro/digitalsignage, si sa completati formularul de inregistrare, care va genereaza un cod unic. Pastrati acest cod unic pentru a-l declara la Punctul de inregistrare din Pavilionul A pentru a intra in posesia ecusonului personalizat.