Taco Bell a inaugurat o unitate în Afi Palace Brașov

Sphera Franchise Group continuă expansiunea businessului Taco Bell la nivel național prin inaugurarea unui nou restaurant în Brașov, pe data de 12 noiembrie 2020, în Centrul Comercial AFI Palace Brașov.

Restaurantul este o unitate de tip inline, care dispune de o suprafață de aproximativ 200 mp și 40 de locuri de tip Hub Tables sau Low Couch Seating, având o bucătărie deschisă, care le permite clienților să vadă cum este preparată comanda, acces la WiFi nelimitat și prize USB pentru încărcarea dispozitivelor mobile. În prezent, produsele Taco Bell sunt disponibile doar în cadrul serviciului de livrare sau la pachet.

„Deși anul 2020 a fost plin de provocări pentru industria HoReCa, suntem bucuroși să inaugurăm un nou restaurant, în Brașov. Nu întâmplător am ales să deschidem a doua unitate în acest oraș. Am identificat o cerere mare din partea fanilor în acest oraș și iată-ne aici, din nou, alături de toți consumatorii dornici să încerce produsele originale, de inspirație mexicană. În plus, dorim să îi asigurăm pe toți clienții noștri că, în această perioadă, am implementat toate măsurile sanitare suplimentare, astfel încât să se poată bucura de aceeași experiență Live Más într-un mediu sigur.”, a spus Costică Mișaca, Director General Taco Bell România.

Prin inaugurarea unității din Brașov, Taco Bell a creat 25 de locuri de muncă, noua echipă fiind gata să îi servească pe clienţi cu produsele de inspirație mexicană.
Momentan, restaurantul Taco Bell din Brașov este deschis doar pentru comenzile la pachet, urmând ca din 16 noiembrie să fie disponibilă și livrarea la domiciliu.

Până acum, Taco Bell a adăugat în portofoliu:
• 11 restaurante, cea de-a doua unitate din Brașov fiind cea mai recent adaugată în portofoliu;
• 7 orașe din țară: București, Cluj-Napoca, Sibiu, Timișoara, Ploiești, Constanța și Brașov.
Anul acesta, în luna octombrie, Taco Bell a împlinit trei ani de la lansarea pe piața din România.