Starbucks introduce în cafenele băuturile speciale de Sărbători

Starbucks introduce în cafenele specialitățile de sezon, respectiv faimoasele Toffee Nut Latte, Gingerbread Latte și noua Truffle Deluxe Hot Chocolate, o ciocolată caldă cu arome gourmet.

De asemenea, Starbucks Christmas Blend, mediu prăjită, ce include cafeaua rară maturată Sumatran, revine în acest sezon pentru a aduce magia Crăciunului în diminețile de iarnă.

Clienții își pot comanda băutura de iarnă preferată direct din cel mai apropiat Starbucks, iar Toffee Nut Latte și Gingerbread Latte pot fi comandate și prin platformele de livrare.

Designerii au inovat și în acest an, iar noul model al paharelor este unul modern, în culori de sărbătoare, sugerând grafic spiritul Crăciunului. Mai mult decât atât, paharele roșii reutilizabile de sărbători își schimbă culoarea în funcție de conținutul băuturii alese – roșu pentru băutura caldă și verde pentru băuturile reci.

În prezent, cu peste 25.000 de cafenele în întreaga lume, Starbucks este principalul prăjitor și distribuitor de cafea de specialitate din lume.