Ștefan Mandachi deschide un nou restaurant Hercule, cu o investiție de 91.000 euro

Hercule, lanțul de restaurante grecești de tip fast-food fondat de omul de afaceri Ștefan Mandachi, va avea o nouă unitate, în urma unei investiții de 91.000 euro. Cel de-al patrulea restaurant Hercule va fi inaugurat în incinta Mandachi Hotel&Spa, din Suceava. Unitatea va fi deschisă în regim de franciză și va avea specific de tavernă grecească, la fel ca toate restaurantele din această rețea. Conceptul va fi, însă, ușor schimbat și adaptat amplasării într-un hotel de patru stele: meniul va fi diversificat, vor exista mese și ospătari.


Noua unitate va avea o suprafață de 60 metri pătrați și va fi poziționată în locul restaurantului cu specific italienesc Don Stefano. Noul restaurant Hercule va avea 12 angajați și, deși își va păstra caracterul grecesc și o mare parte din meniul oferit în celelalte unități Hercule, va avea și preparate noi, cum sunt pastele cu fructe de mare, brânza feta la grătar și saganaki (aperitive grecești, pregătite în tigaie). Acestea se vor alătura diverselor tipuri de gyros, souvlaki, salată cu brânză Halloumi, toate asezonate cu sosuri din legume cultivate natural și sos tzatziki.

Rețeaua Hercule are o vechime de patru ani pe piață și funcționează în sistem de franciză, investiția într-o unitate pornind de la 48.500 euro. Taxa de franciză se ridică la 7.500 euro, iar redevența este zero. În prezent, lanțul de restaurante numără trei unități: una situată în centrul comercial Aurora Shopping Mall din Buzău, precum și două restaurante stradale, în Reșița și Vaslui. Acestora li se va adăuga restaurantul aflat în incinta Mandachi Hotel&Spa, iar astfel rețeaua va ajunge la 48 angajați. Până la finalul lui 2019, lanțul Hercule se va extinde cu un restaurant, iar astfel vor mai fi create circa 12 noi locuri de muncă.

Lanțul Hercule a înregistrat, la finalul anului 2018, o cifră de afaceri de 1,14 milioane de euro, iar pentru 2019 se estimează atingerea pragului de 2 milioane euro.

Mandachi Hotel&Spa este membră a celei mai mari rețele de francize din România, www.francizelacheie.ro, care operează mai multe afaceri: Magnificus Plaza, rețea de săli de evenimente, Spartan, cel mai mare lanț de restaurante din țară pe bază de carne rotisată, Hercule, cea mai cunoscută rețea de restaurante de tip tavernă grecească în sistem de franciză, Baba Cloanța, prima franciză din România care comercializează burgeri copți pe plită. Din platforma francizelacheie.ro, ale cărei baze au fost puse de Ștefan Mandachi, mai face parte și Erichman, magazin de materiale de construcții, finisaje și amenajări, cu o vechime de 20 de ani pe piață.
Mandachi Hotel&Spa este un proiect de tip franciză dezvoltat de către compania SC California Holding SRL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.