Sphera Franchise Group inaugurează un nou restaurant KFC la Torino

Mark Hilton, Chief Executive Officer Sphera Franchise Group

Sphera Franchise Group a inaugurat cel de-al patrulea restaurant în nord-vestul Italiei, în orașul Torino. În linie cu designul specific mărcii la nivel global, noua unitate are o suprafață de 442 mp. Suma totală investită în noul restaurant amplasat in Centrul Comercial 8 Gallery – Lingotto este de 800.000 de euro.

Cel mai mare grup din industria de food service din România, continuă extinderea restaurantelor KFC pe plan internaţional: „În ceea ce priveşte planurile de viitor, ne dorim să fim prezenţi cât mai aproape de fanii noştri, de aceea ne propunem o serie de inaugurări care vor încânta în viitorul apropiat iubitorii preparatelor din pui #pebune.”, declară Mark Hilton, Chief Executive Officer Sphera Franchise Group.

Noul KFC din Italia a fost preluat de la un alt francizat, care a operat restaurantul în perioada 2014 – 2017, de către grupul Sphera, prin subsidiara sa din Italia, US Food Network S.r.l., care se va ocupa de operaţiunile restaurantului de acum înainte.

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din industria food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de masterfranciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell.

În România, lanţul de restaurante KFC numără 72 de restaurante atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe precum Timişoara, Arad, Botoşani, Cluj-Napoca, Oradea, Suceava, Piteşti sau Braşov. De asemenea, KFC România operează două restaurante la Chişinău, Republica Moldova și patru în Italia.