Sphera Franchise Group ajunge la un portofoliu de 18 unități KFC în Italia, prin deschiderea unui spațiu la Roma

Sphera Franchise Group anunță deschiderea unui al doilea restaurant KFC la Roma, după cel deschis la începutul anului, în incinta gării Tiburtina. Noul restaurant face parte din Da Vinci Village, situat pe strada Rino Gaetano 9, o extindere a cunoscutului Centru Comercial Da Vinci, în Fiumicino, Roma.

Cu o suprafață de peste 350mp, restaurantul dispune de aproximativ 100 de locuri la mese și o terasă proprie, iar designul este de tip urban, respectând viziunea KFC. În intervalul 11.00 am – 22.00 pm, clienții pot opta pentru servicii de tip Dine-In, cât și la pachet.

Noul restaurant oferă consumatorilor o experiență completă, sigură și digitalizată, începând de la menu board-urile digitale, până la dispozitivele de tip kiosk prin care clienții au posibilitatea de a plasa comenzi rapid și facil. În plus, restaurantul dispune de sistem de free refill pentru băuturile răcoritoare, Wi-Fi gratuit, precum și spații special create pentru încărcarea dispozitivelor electronice.

„Cu toate că este un context plin de provocări, ne-am propus să continuăm planurile de expansiune și să mergem înainte cu parteneriatele pe care le avem în vedere. Ne propunem să oferim fanilor KFC produsele lor preferate, în cele mai sigure condiții, și să ajungem în acele zone care ne permit să fim cât mai aproape de ei”, a declarat Dan Ilie, General Manager US Food Network, entitate afiliată Sphera Franchise Group S.A.

În 2017, Sphera Franchise Group a intrat pe cea de-a doua piață internațională, deschizând primul restaurant KFC din portofoliu, în Italia. De atunci și până în prezent, brandul a înregistrat o ascensiune importantă, ajungând la 18 unități deschise în puncte strategice, precum zonele Lazio, Trivenetto, Piemont sau Grandi Stazioni S.p.A.