Sole Mizo ni se alătură ca partener în cadrul Retail & HoReCa Distribution 2020

139

Sole Mizo ni se alătură ca partener-expozant în cadrul Retail & HoReCa Distribution 2020, eveniment organizat de Modern Buyer pe 19 martie 2020, la Crowne Plaza, București.

Înființată în 2008, ca firmă-fiică a Sole Mizo Ungaria, Sole Mizo România, face parte din grupul Bonafarm, cu o cifră de afaceri de peste 1,1 miliarde euro în domeniul produselor alimentare. Sole Mizo Romania este unicul distribuitor în România al lactatelor Sole, fabricate de Sole Mizo ZRT – cel mai mare procesator de produse lactate din Ungaria. Pe de altă parte, din 2013 este distribuitorul exclusiv în Romania al mezelurilor fabricate de către Pick Szeged Ungaria (Pick, Delhus, Ringa).

Sole Mizo România a încheiat anul financiar 2018 cu o cifră de afaceri de 33,5 mil. euro. De altfel, cea mai bună performanță pe care au atins-o de când au deschis businessul aici. În 2018 a luat startul divizia de carne, și așa se explică de ce rezultatele au fost peste așteptări. Pentru 2019 a existat o creștere de peste 10% a cifrei de afaceri, iar 2020 speră să aducă cifre la fel de bune.

Sole Mizo Romania dispune de două centre logistice, la Timișoara și București, unde sunt situate departamentele operaționale (facturare), logistică și vânzări. Compania are trei puncte de cross-docking la nivel național. Au peste 200 de articole în portofoliu, iar partea de lactate reprezintă peste 90%, din punct de vedere al volumului.

Sole Mizo face pionierat în România cu gama de produse fără lactoză, care include lapte UHT, iaurt natur, brânză Trappist, creme de unt natur/paprika, smântână, lapte cu cacao, brânză proaspătă, desert din lapte, iaurturi cu fructe (căpşuni/piersici), unt și smântână UHT 20%.

Ediţia cu numărul V a evenimentului anual dedicat industriei de distribuție produse FMCG – Retail & Horeca Distribution 2020 – reuneşte antreprenori şi manageri din întreaga ţară. Companiile din distribuția FMCG care și-au desemnat deja reprezentanții la eveniment sunt, după cum urmează: Amigo Intercost, ARB, Bere Băuturi București, CLD Wit, Cocos, Coralia, Diana Supermarket, Distrib, DRIM Daniel, Duo Ekart, Elboris, Flor Union, Geraico, Maialex, Nasticom, Nitela, Macromex, Original Serv, Potpuriu, Pro Soft, Punctual Comimpex, Resco Distribution, Safeway International, Slik Buzău, Armaco Distribution, Intercompany, Perpetuus, Derşidan.

Pe lângă dezbaterile din timpul conferinţei, vom organiza la Kronwell Brașov şi un Expo Hall, în care vom oferi furnizorilor FMCG posibilitatea de a prezenta distribuitorilor produsele lor, de a organiza degustări şi de a realiza discuţii aplicate pe marginea produselor. Compania Sole Mizo România va fi prezentă și în calitate de partener cu stand, în cadrul acestei expoziții.

După conferinţă, în seara zilei de 19 martie 2020, vom organiza la Hotel Kronwell o cină de afaceri. Business Dinner Retail & Horeca Distribution este un excelent prilej de dialog între antreprenorii din idustria de distribuție și partenerii lor din FMCG. Cina de afaceri va oferi invitaților posibilitatea de a găsi noi arii de colaborare, într-o atmosferă relaxată.

Înscrierile la cea de-a V-a ediție a Retail & Horeca Distribution sunt în plină desfășurare.

Rezervă-ţi loc la eveniment! Vino să comunici cu managerii şi antreprenorii din industria de distribuție, consolidează-ți relațiile profesionale, extinde-ți parteneriatele existente și bate palma cu viitorii tăi parteneri!