Situaţia la zi în evoluţia vânzărilor de legume şi fructe, la RO Fruits & Vegetables Show

167

Bogdana Gheorghe, Managing Director la RetailZoom, deschide evenimentul RO Fruits & Vegetables Show cu o amplă prezentare a evoluţiei pieţei de fructe şi legume proaspete în ultimii doi ani conform datelor culese din retailul modern (circa 2.500 de magazine). Invitata noastră ne va spune ce fructe și legume își găsesc cel mai frecvent locul în coșul de cumpărături al românilor, care este dinamica vânzărilor în volum şi valoare la nivel naţional, în retailul modern şi cum arată top zece fructe şi legume. Alte subiecte abordate de managerul RetailZoom:

  • Evoluţia vânzărilor de fructe şi legume proaspete, pe regiuni;
  • Impactul inflaţiei în cele două categorii, evoluţia preţurilor de achiziţie la consumatori;
  • Trenduri şi diferenţe în evoluţia vânzărilor în formatele mari vs magazine de proximitate.

La începutul acestei luni am dat startul înscrierilor la evenimentul dedicat profesioniștilor care activează în industria de legume-fructe. Pe 21 noiembrie 2019, toți actorii importanți din domeniu – retaileri, operatori HoReCa, producători, importatori, distribuitori și furnizorii de soluţii și servicii – își dau întâlnire la hotelul Crowne Plaza din București pentru a lua parte la cel mai apreciat eveniment al industriei.

RO Fruits & Vegetables Show oferă acestora oportunitatea de a se conecta la tot ce e important în piață și la nevoile cumpărătorilor profesioniști.

RO Fruits & Vegetables Show, ediția 2019 este un eveniment de o zi, a cărui structură se bazează pe patru componente:
• Conferință – dezbateri în plen;
• Business Matchmaking – evenimentul oferă mai mult de 200 de posibilități de business, conectând factori de decizie de pe tot lanţul de producţie şi distribuţie;
• Expo Village – o agora modernă a sectorului de legume, expoziția organizată în cadrul evenimentului, este catalizatorul perfect al unei conversații de succes între achizitori, furnizori de produse, soluții și servicii dedicate industriei;
• Cocktail – Veranda Restaurant – încheiem ediția 2019 a RO Fruits & Vegetables Show cu un cockail într-un cadru relaxant, unde toți participanții vor avea oportunitatea de a aprofunda discuțiile demarate pe parcursul zilei.

Alţi speakeri confirmaţi

Eugen Ştirbu, Manager Achiziţii Legume-Fructe, Profi România
Daniel Costache, Team Leader Fruits & Vegetables REWE România;
Irina Oprea, Category Group Manager, Mega Image;
Ionuț Parfente, Consultant Achiziţii, IQ ARCONSULT;
Valentin Barbu, Manager General, Comly by LacuRezii;
Lucian Cătănuş, Achizitor Fructe şi Legume, Auchan România;
Elena Dinu, Responsabil Filiere, Auchan România;
Dorian Sveduneac, Director Comercial, Alma Viva Group;

Expo Village – O agora modernă a sectorului de legume – fructe, expoziția organizată în cadrul evenimentului este catalizatorul perfect al unei conversații de succes între furnizorii de produse, soluții și servicii dedicate producătorilor, importatorilor sau retailerilor. Fă-te vizibil, ia-ți stand la EXPO VILLAGE şi lasă-ţi soluţiile şi produsele să fie cartea ta de vizită!

Business Matchmaking. Sesiunile de matchmaking reprezintă unul dintre punctele tari ale evenimentului și pavează calea către încheierea de noi parteneriate comerciale.

Te așteptăm alături de noi și în acest an!

Înscrie-te pe site-ul evenimentului, achiziționând unul din pachetele disponibile!