Selgros reia expansiunea, prin lansarea unui nou concept de magazin

Selgros Cash&Carry Romania a anuntat achizitionarea unui teren situat in centrul orasului Targu Mures, unde va inaugura la inceputul verii un nou magazin. Conform oficialilor companiei, odata cu noua deschidere va fi implementat un nou format de operare, pe o suprafata de vanzare de 4.000 de mp, cu o sortimentatie similara magazinelor obisnuite in ceea ce priveste categoriile de produse alimentare, si un sortiment mai restrans, atent selectionat, pe categoria articolelor nealimentare. Anuntul vine intr-un moment in care strategia multi-format este in plina dezvoltare, fiind adoptate de majoritatea retailerilor prezenti pe piata romaneasca.

„In anul in care aniversam 15 ani de prezenta pe piata, repornim expansiunea Selgros cu un nou model de magazin. Reluarea cresterii vanzarilor in reteaua noastra pe toate categoriile si cu precadere pe segmentul gastro ne confirma faptul ca suntem competitivi si un reper pentru calitate, sortimentatie, pret si servicii pentru clienti”, a declarat Alexandru Vlad, CEO Selgros Cash&Carry Romania.

Selgros mai detine un magazin in Targu Mures, la iesirea spre Sangeorgiu de Mures.

In 2014, Selgros Cash&Carry Romania a inregistrat, pentru al doilea an consecutiv, o scadere a cifrei de afaceri. Datele raportate la Ministerul de Finante in 2014 arata o cifra de afaceri de 2.833 milioane lei, in scadere cu aproximativ 9% fata de 2013. Pe parcursul ultimilor doi ani compania a alocat investitii in modernizarea mai multor magazine din Bucuresti si din tara, insa nu a mai deschis un magazin nou inca din decembrie 2011.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.