Matthias Dutschmann, numit Director Management Oferta si Mercantizare la Metro Cash & Carry

Metro Cash & Carry Romania a anuntat numirea lui Matthias Dutschmann in functia de Director Management Oferta si Mercantizare al companiei, incepand cu data de 1 februarie 2016.
Matthias Dutschmann si-a inceput cariera la METRO Cash & Carry International in februarie 2008, ca Head of Internationalization & Expansion. In aceasta pozitie, era responsabil privind procesul de identificare de potentiale noi tari pentru intrarea pe piata. Ulterior, in luna noiembrie a aceluiasi an, el a fost numit Asistent Executiv al lui Frans Muller, membru al Consiliului de Administratie METRO AG.

In septembrie 2010, Matthias Dutschmann a devenit Head of Business Development MCC Asia, inainte de a prelua, in aprilie 2013, pozitia curenta de Director Regional Offer Management MCC Regiunea Asia, in cadrul careia are ca responsabilitati principale managementul categoriei de produse, managementul achizitiilor si al relatiei cu furnizorii, managementul calitatii si al marcilor proprii, pentru Regiunea Asia.

Matthias Dutschmann detine o vasta expertiza strategica la nivel international, in management de proiect si fuziuni&achizitii, precum si in managementul operational, categoria de produse, relatia cu furnizorii si marketing.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.