Selgros Cash&Carry pune pe harta expansiunii doua noi judete, in 2017

Selgros Cash&Carry va deschide la jumatatea acestui an primul sau magazin din judetul Bistrita Nasaud si primul amplasat intr-un centru comercial. Noul magazin este parte din proiectul Bistrita Retail Park, prima galerie comerciala din orasul Bistrita, cu o suprafata totala de 15.000 mp. Reprezentantii companiei spun ca aceasta va fi a treia locatie Selgros Cash&Carry in format compact, dupa cele inaugurate in 2016 in Targu Mures si Alba Iulia.
Un alt judet nou pe lista expansiunii Selgros in 2017 ar putea fi Sibiul, mai exact comuna Selimbar. Presa locala din Sibiu anunta inca din aprilie 2016 ca Selgros Cash&Carry a solicitat si obtinut avizul de oportunitate de la administratia locala din Selimbar, demarand procesul de obtinere a autorizatiilor pentru construirea magazinului.
Selgros Cash&Carry Romania a inregistrat in 2015 o cifra de afaceri de 2,934.45 mil lei, in crestere cu circa 3,5% fata de 2014. Practic, anul trecut, compania a revenit pe crestere dupa doi ani consecutivi – 2013 si 2014 – de scadere usoara, fara a deschide noi locatii in Romania.
Tot in 2015, Selgros Cash&Carry raporteaza o evolutie spectaculoasa a profitului, respectiv o crestere de 184.2% a acestuia, pana la valoarea de 43,2 milioane de lei.
Compania a incheiat 2016 cu un numar de 21 de magazine, reluand in 2016 expansiunea dupa o perioada de patru ani de pauza.

Articolul precedentCheltuielile lunare pe o gospadarie au depasit pragul de 2500 de lei, in trimestrul trei al anului 2016
Articolul următorMarcile proprii, o oportunitate de dezvoltare pentru cel mai mare distribuitor din zona Muntenia
Maria Hurduc
Este Business Unit Manager al Modern Buyer inca de la lansarea brandului, in 2008. Are o experienta de peste 16 ani in presa scrisa, iar in ultimii 11 ani s-a specializat pe domeniile Retail, FCMG si Horeca. Este absolvent al Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara, specializarea Tehnologia Prelucrarii Produselor Alimentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.