Schimbari in conducerea producatorului de lactate Olympus

Producatorul de lactate Olympus Romania a anuntat plecarea lui Ilias Pliatsikas, care a detinut in ultimii ani functiile de director general si director comercial, acesta urmand sa ocupe o noua pozitie strategica in Grupul Olympus-Tyras, in Grecia.

In functia de director comercial a fost numit pe Athanasios Giannousis, care va conduce  pe viitor planurile de dezvoltare ale companiei in Romania, in timp ce pozitia de director general este ocupata de Athanasoulas Georgios, care va conduce planurile de dezvoltare ale fabricii si productiei. Cu peste 16 ani de experienta in industrie, Georgios a ocupat anterior functia de manager productie si achizitii in cadrul altor fabrici din grup, in Grecia.

Athanasios Giannousis vine cu peste noua ani de experienta in industria internationala de FMCG, ocupand anterior pozitii manageriale atat in cadrul Olympus Grecia, cat si in Romania, in calitate de manager productie si director de vanzari.

Potrivit anuntului facut de companie, Ilias Pliatsikas va ocupa o noua pozitie strategica in cadrul grupului, in Grecia.

“Sunt mandru sa fi contribuit la pozitionarea Olympus Romania drept unul dintre cei mai importanti jucatori din industria lactatelor din Romania, și dupa șase ani in care am urmarit misiunea noastra de a livra consumatorilor produse lactate de inalta calitate, voi continua acest lucru dintr-un rol strategic in cadrul grupului. Sunt increzator ca Olympus Romania iși va continua expansiunea la nivel local ii urez mult succes lui Athanasios in noul sau rol”, a declarat Ilias Pliatsikas.

Grupul Olympus este prezent in Romania din 1999. In ultimii 17 ani, a dezvoltat diverse programe de sprijinire a fermierilor romani. In perioada 1999-2016, investiţia totala a grupului Olympus in Romania s-a ridicat la peste 100 de milioane de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.