Schauma Moisture & Shine are la bază o formulă vegană și este ambalat în recipiente reciclabile

Șamponul Schauma Moisture & Shine are la bază o formulă ușoară, bogată în apă de orez, ce conține aminoacizi, numeroase vitamine, minerale și antioxidanți, hrănind în profunzime firul de păr. Parfumul delicat de bujor adaugă o notă florală unică, transformând fiecare spălare într-o experiență senzorială desăvârșită.

Cu ingrediente de origine naturală, șamponul Schauma Moisture & Shine este destinat îngrijirii zilnice a părului, având patru caracteristici :
 curăță delicat scalpul și părul normal spre uscat,
 hrănește firul de păr în profunzime,
 oferă un aspect sănătos și catifelat la atingere,
 nu conține silicon.

În linie cu misiunea Schauma, de a proteja mediul înconjurător și a oferi produse inspirate de natură, potrivite îngrijirii părului pentru întreaga familie, Schauma Moisture & Shine are la bază o formulă vegană și este ambalat în recipiente reciclabile.
Corpul ambalajului este realizat din 98% plastic reciclat, contribuind astfel la reducerea deșeurilor și la protejarea planetei.

Formula șamponului Schauma Moisture & Shine conține 95,5% ingrediente biodegradabile, concentrație calculată pe baza ingredientelor organice în conformitate cu ghidurile OECD. Ingredientele anorganice, precum apa și mineralele, nu sunt biodegradabile în mod natural.

De pste 80 de ani, Schauma oferă produse de îngrijire a părului pentru întreaga familie, indiferent de tipul de păr, gen și vârstă. Portofoliul include șampoane, balsamuriși tratamente pentru pentru îngrijirea părului, pentru fiecare membru al familiei, de la mic la mare. Scopul brandului este să aducă familiile împreună, încurajându-le să petreacă mai mult timp de calitate împreună.