Sano România distribuie pe piața românească brandul de geluri de duș Keff

Începând cu luna octombrie, Sano România distribuie pe piața românească brandul de geluri de duș pentru tineri și adolescenți, Keff. Keff este lider pe segmentul de produse de baie și duș, în Israel, țara sa de origine.

Gelurile de duș Keff vin într-o gamă variată de arome de înghețată, precum Jelly Beans, Cookies & Cream, Fluffy Marshmallow, Mango Sorbet și Salty Caramel. Acestea se caracterizează printr-o formulă hidratantă, îmbogățită cu unt de shea, vitamina E și aloe vera.

În plus, pasionații de arome clasice se pot bucura și ei de o selecție de 4 produse, ce includ Vanilla & Coconut, Milk & Honey, Lavender și Rose & Kukui Oil. Acestea oferă o curățare blândă și o piele mătăsoasă și revigorată întreaga zi.

“Brandul Keff urmărește să deservească un segment de public care, în prezent, în România, nu este acoperit și să ofere produse de baie create special pentru membrii Generației Z. Astfel, acordăm o atenție sporită unui public cu dorințe foarte specifice, care vrea să facă dintr-un duș sau o baie o experiență.”, declară Denisa Mărculescu, Marketing Manager Sano România.

Imaginea gelurilor de duș Keff în România este Andra Gogan, influencerul cu cei mai mulți urmăritori pe TikTok (8,3 milioane). Este pentru prima dată, în România, când un brand construiește o campanie de publicitate clasică, de o asemenea anvergură, în jurul unei vedete create pe TikTok.