Salatele Eisberg, disponibile in meniul companiei aeriene Blue Air

Din aprilie 2016, Eisberg Romania, lider pe piata salatelor proaspete gata de consum, a incheiat un parteneriat cu Gastroexpert, companie ce asigura o mare parte din produsele disponibile in meniul Blue Gourmet Bistro introdus recent de compania aeriana Blue Air.
Gastroexpert este detinuta de Chef Jakob Hausmann, cel care detine in Romania si restaurantul Mica Elvetie din Centrul Vechi al Capitalei.

Jacob Hausmann a dezvoltat pentru Blue Air cateva retete de sandwich-uri, precum si trei retete de salata: Feta Fresheta, Mozzarellata si Parmigianata, toate utilizand ca materie prima salatele produse de Eisberg Romania.
Cei care calatoresc cu Blue Air au posibilitatea sa comande una din cele trei salate disponibile in meniul Blue Gourmet Bistro la pretul de circa 5 euro/portie.
„Suntem extrem de incantati de acest parteneriat, iar rezultatele sunt deja foarte bune si in crestere de la o saptamana la alta. Gastroexpert si Blue Air estimeaza o vanzare anuala de circa 100.000 unitati de salata. Este un proiect dezvoltat exclusiv local, ce ne ofera oportunitatea cresterii vizibilitatii brandului pe piata”, a subliniat pentru Modern Buyer, Lucian Trofin, General Managerul companiei.
Vom reveni in perioada imediat urmatoare cu mai multe informatii despre proiectele Eisberg in Romania, oferite de Lucian Trofin intr-un interviu acordat de acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.