S-au deschis două noi magazine cora Urban, în București

Cora continuă să dezvolte cel mai nou concept al său, cora Urban, cu deschiderea a două noi magazine în București. Acestea sunt amplasate pe Strada Lânăriei nr. 90 și pe Șoseaua Ștefan cel Mare nr. 56- 58 și propun clienților soluții pentru cumpărături rapide – achiziție directă și online, cu ridicare din magazin sau livrare acasă.

Celelalte magazine cora Urban sunt situate pe Calea Moșilor nr.284, Bd. Ion Mihalache nr.40 și în Avangarde City.

 Retailerul anunță că rețeaua cora Urban va continua să se dezvolte în Capitală anul acesta și în alte oraşe anul viitor. 

În toate punctele cora Urban, clienții pot face cumpărături rapide, foarte aproape de casă. În plus, prin promovarea formatelor 3 în 1, magazinele cora Urban sunt și puncte de ridicare (pick-up) a comenzilor plasate online. De asemenea, magazinele cora Urban sunt integrate în divizia cora Express, oferind astfel posibilitatea locuitorilor din zonă să-și comande produse cu livrare acasă în 30 de minute prin partenerii Glovo și Tazz by emag. 

„Deschidem 2 magazine cora Urban simultan, ceea ce confirmă preocuparea cora de a dezvolta formate de shopping accesibile tuturor clienților. Dezvoltarea cora Urban face parte din strategia de dezvoltare a cora România în următorii ani. Am gândit un tip de magazin dinamic, cu produse diverse din cele mai căutate game, cu o organizare atrăgătoare și eficientă, cu servicii mixte, de la plata unor facturi, până la ridicarea comenzilor online din magazin și integrarea produselor în alte marketplace-uri. Este un concept apreciat de clienți și lucrăm în permanență la integrarea feedback-ului fiecărui client, astfel încât să asigurăm nu doar o proximitate prin locație, ci și o experiență plăcută la cumpărături și o bună relație cu clienții”, a spus Claudia Badea, director pentru Comerțul Digital.

Cele mai căutate produse din magazinele cora Urban sunt băuturile nonalcoolice, produsele de tabac, cele de bază, semipreparatele, ready-to-go, ready to eat și lactatele. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.